Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιδέα πίσω από τα Κρητικά Αρτοποιεία: η δημιουργία ενός πολυχώρου εστίασης που φέρνει κοντά το χθες και το σήμερα, προσφέροντας μια ποικιλία ποιοτικών προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Bakery, patisserie, gelateria και coffee corner με προϊόντα που παράγονται καθημερινά στο εργαστήριο μας, συνθέτουν το εγχείρημά μας.

Δε μένουμε όμως σε αυτό, αφού στόχος μας είναι η κάθε κατηγορία προϊόντων μας να ξεχωρίζει για την αγνότητα των πρώτων υλών της, ώστε να προσελκύει τους απανταχού enthusiasts που δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα.

Ζαχαροπλαστειο ηρακλειο κρητης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας στα Κρητικά Αρτοποιεία είναι να αποτελέσουμε τον πρωταρχικό προορισμό για όσους αναζητούν τα πιο νόστιμα και αυθεντικά κρητικά αρτοσκευάσματα.

Με αγάπη και σεβασμό για την παράδοση και την ποιότητα, δημιουργούμε κάθε μέρα φρέσκα και νόστιμα προϊόντα, που διαπνέονται από την αυθεντική κρητική γεύση.

Επιδιώκουμε να εμπνέουμε τους πελάτες μας με την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στην καρδιά τους.

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία των Κρητικών Αρτοποιείων βασίζεται στην απλότητα, την ποιότητα και την αγάπη για την κρητική παράδοση.

Πιστεύουμε ότι η αρτοποιία δεν είναι απλά μια διαδικασία παραγωγής, αλλά μια τέχνη που συνδυάζει γνώση, πάθος και αφοσίωση.

Με γνήσια αίσθηση της υπευθυνότητας προς τους πελάτες μας, προσφέρουμε προϊόντα που εντυπωσιάζουν με τη γεύση και τη φρεσκάδα τους, δημιουργώντας στιγμές ευτυχίας και απολαύσεως.

Κάθε μέρα, προσφέρουμε το καλύτερο από τον εαυτό μας, μεριμνώντας για την ποιότητα των υλικών και την τελειότητα της διαδικασίας παραγωγής.